Teknoloji

Önemli Noktalar Final Fantasy 16 DMC Designer’dan Açıklama: Bireysel Başyapıt!

 
Square Enix tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16 için yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Projenin savaş/aksiyon sisteminden sorumlu Ryota Suzuki, FF 16’nın “bireysel bir şaheser” olduğunu belirtiyor.
 
DMC tasarımcısı ilginç açıklamalarda bulundu
 
 
 
Daha önce Capcom’da Devil May Cry 5, Dragon’s Dogma ve Monster Hunter oyunları üzerinde çalışan deneyimli geliştirici Ryota Suzuki, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir canlı yayında FF 16 hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Oyun için dikkat çekici açıklamalarda bulunan Suzuki, oyunun savaş sistemi üzerinde çok çalıştıklarını ve bu bölümde “kişisel bir şaheser” hazırladıklarını belirtti.
 
Ayrıca Suzuki, “Daha önce hiç aksiyon oyunu oynamamış olanların Final Fantasy 16’ya bir şans vermesini umuyorum. Çünkü size sunacağımız aksiyon sistemi gerçekten muazzam bir deneyim.”
 
Merakla beklenen yapımların ortasında geçen Final Fantasy 16’nın 22 Haziran’da PlayStation 5 konsolu için çıkması bekleniyor. Ayrıca oyunun demo versiyonu da geçtiğimiz hafta başlarında PlayStation Store’da yayınlandı.
 
Oyun şu anda 799,00 TL’den ön siparişe açıldı.

huyukhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu